Kodin tyhjennykset ammattitaidolla ja lämmöllä

On selvää, että kotiin vuosien saatossa kertyneiden tavaroiden tunnearvoa on vaikea mitata.

Mutta mikä muu yhdistää ikääntyvien aikuisten koteja? Ainakin se, ettei tunneta omien, arkisilta tuntuvien, kauan sitten hankittujen tavaroiden ja esineiden tämän päivän arvoa.

Kun haluat avointa palvelua, jossa arvioitsija nimenomaan osoittaa kodin irtaimiston parhaimmiston ja kertoo sen tämän päivän hintatason, käänny Sorttausavun puoleen. Lue tästä miten me toimimme, jotta kaikki järjestyy.

Irtaimen arviointi

Teemme perheellenne ja läheisille ammattitaitoisen arvion kodin irtaimen arvosta – ilman muita sitoumuksia. Arvioinnin hinta määräytyy irtaimiston määrän mukaan, ja sen kuinka yksityiskohtaisen listauksen haluatte saada. Tyypillisesti meitä pyydetään nimeämään esimerkiksi 30 arvokkainta tavaraa ja kirjaamaan niiden sen hetkinen markkinahinta. Luettelo auttaa perheenjäseniä pohtimaan ja päättämään, mitä halutaan pitää ja mitkä tavarat voisi laittaa myyntiin.

Hinta alkaen 95 €.

Kodin realisointi suoraan kohteelta ja tyhjentäminen

Jos omaisten kodin tyhjentäminen tuntuu liian suurelta urakalta oman työn ja elämän vaatimusten keskellä, otamme mielellämme vastataksemme koko kokonaisuuden.

Kirjallinen sopimus

Toimeksiannoista tehdään aina kirjallinen sopimus, johon valitaan teidän sopiviksi ja tarpeellisiksi kokemanne seikat. Kunnioitamme koteja ja siellä asuneita ihmisiä, ja teemme työn asiallisesti ja luotettavasti. Meille voi antaa lisätehtäviä, esim. jos  joku tietty esine tulisi löytää, jolloin teemme parhaamme onnistuaksemme. Sopimukseen voidaan kirjata erilaisia teille tärkeitä ehtoja tai rajauksia.

Palvelun hinnoittelu

Palveluun sisältyvistä työvaiheista laskutamme tuntiperusteisesti (inventaari, järjestely, lajittelu, pakkaaminen, kantaminen). Rutiininomaisiin töihin palkkaamme usein nuoria ihmisiä. Näin he saavat kovasti tarvitsemaansa työkokemusta, oppivat kierrättämisestä työnä – ja saavat palkkaa. Heidät on vakuutettu työssäolotuntien aikana.

Provisiotuotto

Tilitämme työn valmistuttua toimeksiantajalle sovitun provision (% tuotosta) mukaisesti rahaa tilille – tai tileille, jos tuotonjakajia on useampia.

Usean vuoden kokemuksella voin todeta, että tehokkaan myyntityömme jälkeen lopputuloksena on asiakkaillemme tilitetty merkittävästi isompi summa kuin mitä on työstä laskutettu.

Miten toimimme?

Kodin myytävä irtaimisto kuvataan, kuntoluokitellaan ja mitataan. Ilmoitukset sisältävät mahdollisimman oikean kuvauksen myytävästä tavarasta, ja ottamamme kuvat ovat laadukkaita.

Tavarat luovutetaan ostajille suoraan kohteelta. Ostajat ovat aina tunnistettuja, yhteystiedollisia ihmisiä. Pakkaamme lähetettävät tavarat tyhjennettävässä kodissa.

Myynti-ilmoituksista ei käy ilmi tarkka sijainti. Kuvissa ei näy tunnistettavia elementtejä (ikkunasta avautuvia maisemia, nimikylttejä tai vastaavaa).

Jokaisen Sorttausapu-käynnin tarkoitus, työtehtävät ja ajankäyttö dokumentoidaan. Dokumentoimme myös kaikki myyntitapahtumat. 

Useimmissa kodin tyhjennyksissä syntyy myös poisheitettävää. Hoidamme myös niihin liittyvät järjestelyt puolestanne joko sopimukseen kirjatun perusteella, tai keskustelemalla teidän kanssanne hinnoista ja menetelmistä ennakkoon.

Kodin tyhjennyttyä kilpailutamme loppusiivouksen puolestanne ja sovimme valitun palveluntarjoajan kanssa aikataulut niin, että kokonaisuus on valmis sovittuna ajankohtana.

Tavoitteenamme on, että kodin tyhjennys on asiakkaallemme mahdollisimman luonteva ja miellyttävä, eikä kasvata jo ennestään ehkä raskasta taakkaa. Voit luottaa siihen, että kaikki järjestyy.

Kysy meiltä lisää

Seuraa meitä

Instagram did not return a 200.